Променя се движението заради разширение на бул. Ломско шосе“, съобщиха

...
 
Променя се движението заради разширение на бул. Ломско шосе“, съобщиха
Коментари Харесай

Променят движението по бул. „Ломско шосе“ в София

 

Променя се придвижването поради уголемение на бул. „ Ломско шосе “, оповестиха от Столична община. От първи август до десети септември в това число се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по западното пътно платно на бул. „ Ломско шосе “ сред кръговото кръстовище при метростанция „ Ломско шосе “ и ул. „ 107″, като придвижването се прави в двете посоки в новоизграденото източно пътно платно на бул. „ Ломско шосе “ в посочения сектор, съобщи 24 часа.

За същия интервал се трансформира и маршрутът на автобусните линии № 26, 30 и 31, като те ще се движат в новоизграденото източно пътно платно на бул. „ Ломско шосе “ сред кръговото кръстовище при метростанция „ Ломско шосе “ и ул. „ 107″, в двете посоки. Измества се автобусна спирка по маршрута с код 0678 „ ж.к. Обеля-2″ в новоизграденото източно пътно платно на бул. „ Ломско шосе “, паралелно на съществуващото й местонахождение в посока Софийски околовръстен път. Измества се и автобусна спирка с код 0681 „ ж.к. Обеля-2″ в новоизграденото източно пътно платно на бул. „ Ломско шосе “, директно при ул. „ 107″ в посока ул. „ Обелски път “.

Ремонтът на бул. „ Ломско шосе “ е част от капиталовата стратегия на Столична община. Кметът Йорданка Фандъкова разгласи през май, че ще бъдат построени 20 обекта на стратегически места в столицата, за които са отделели над 48 млн. лв. и добави, че 41 млн. лв. са отделени за ремонт на съществени квартални улици.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР